Wasze opinie po testach produktów Subrina i Solfine

Dziękujemy za Wasze cenne opinie. Mamy nadzieję, że pomogą one innym w dokonaniu odpowiedniego zakupu. Całe podsumowanie możecie znaleźć na stronie naszej drogerii internetowej - https://faceandlook.com/pl/p/Solfine-Shapers-Volume-Spray-nadajacy-objet....

 
13 stycznia 2022

Świetny spray pomagający zdyscyplinować i unieść włosy . Użyty po umyciu pomaga w stylizacji, sprawia, że włosy "współpracują " , sa bardziej podatne na stylizację. Jest lekki, konsystencja płynu, przyjemnie pachnie, zapach typowo profesjonalnych kosmetyków do włosów, odrobinę ostry i przy pierwszym użyciu może aż zakręcić w nosie . Faktycznie użyty pomiędzy stylizacjami pomaga nadać fryzurze świeżości . Posiada bardzo dobry atomizer, który ułatwia aplikację płynu na całą powierzchnię włosów. Przyjemny design, butelka pewnie leży w dłoni, ja lubię takie produkty.

 
 
13 stycznia 2022

Bardzo dobry produkt. W końcu moje włosy odzyskały blask. Nadaje włosom objętości oraz sprawia że łatwiej się układają i nie elektryzują się. Bardzo przyjemnie pachnie i zapach długo utrzymuje się na włosach. Bardzo wydajny. Polecam!

 
 
13 stycznia 2022

SOLFINE VOLUME SPRAY to idealny kosmetyk do moich długich i cienkich włosów. Stosuję go zarówno po umyciu na mokre włosy, jak i w ciągu dnia na suche. Po jego użyciu włosy są uniesione, mają zdecydowanie większą objętość, piękny połysk, są sprężyste i nie elektryzują się. Ten spray rozwiązał wszystkie moje problemy, jakie dotychczas miałam z włosami, dlatego z pewnością zagości na stałe w mojej łazience. Bardzo polecam!

 
 
13 stycznia 2022

Jak ja się cieszę, ze dostałam ten produkt do testów !! Od dłuższego czasu zmagam się z problemem rozczesywania włosów i zjawia się ona, magiczna odżywka :) wystarczy delikatnie spryskać włosy a grzebień sunie po nich jak nigdy :) co jest fajne, ze rzeczywiście odbija włosy, nie są tak oklapniete :) jest świetna :)

 
 
13 stycznia 2022

Volume Spray wspaniale nadaje objętości, ułatwia modelowanie i stylizację to ratunek dla niesfornych włosów. Jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po użyciu tego sprayu.

 
 
13 stycznia 2022

Volume Spray wspaniale nadaje objętości, ułatwia modelowanie i stylizację to ratunek dla niesfornych włosów. Jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po użyciu tego sprayu.

 
 
14 stycznia 2022

Spray niesamowicie zwiększa objętość włosów, idealny jest zarówno do modelowania jak i do odświeżenia fryzury. Jest to idealny kosmetyk dla moich włosów, polecam.

 
 
14 stycznia 2022

Volume Spray to idealny produkt dla moich włosów. Nadaje włosom gęstości i objętości, spray można go stosować zarówno na włosy mokre jak i suche, polecam.

 
 
14 stycznia 2022

Produkt, który zachwycił mnie już pierwszego dnia. Miałam kilka spotkań w kilku miejscach a pogoda nie sprzyjała, przy użyciu Volume Spray z banalną łatwością ujarzmiłam skręcone rano lokówką fale ,która wyglądały przez cały dzień nienagannie po potraktowaniu ich sprayem Solfine Shapers Volume Spray. Wygodbnie się nakłada, przyjemnie pachnie, nie obciąża, nie skleja włosów. Produkt godny uwagi, jestem pewna, że będę używać go długi czas. Jest świetny i śmiało mogę go polecić do włosów tak długich jak moje, niemal do pasa, ale mam pewność, że na krótszych będzie równie dobrze się sprawował.

 

Opinie o produkcie SUBRINA

https://faceandlook.com/pl/p/Subrina-Style-Finish-Shine-spray-nablyszcza...

 

 
28 grudnia 2021

powiem wam kochane , że ten spray to jakis sztos. włosy maja efekt tafli wody. Włosy wygladaja jak po prostowaniu kertynowym,są mieciutkie, pachnące i lekkie. Efekt jak po wyjsciu od fryzjera, ja jestem zachwycona i bardzo wam polecam.

 
 
28 grudnia 2021

SUBRINA FINISH SPRAY NABŁYSZCZAJĄCY Moje włosy często się puszą, a ten spray sprawie, że udaje mi się je wygładzić na dłużej! Gdy mam je wyprostowane są jak tafla wody, gdy mam fale, to w zagięciach fal błyszczą najmocniej i nie puszą się :) Jak od fryzjera! Spray zapobiega elektryzowaniu się włosów i minimalizuje efekt suchych końcówek. Nadaje włosom blask, połysk i zapobiega skręcaniu się włosów. Zapewnia świetne nabłyszczenie włosów, nadając im eleganckiego wyglądu, bez obciążania ich. Doskonale sprawdza się w stylizacji włosów każdej długości, spray bardzo łatwo schodzi w trakcie zmywania.

 
 
28 grudnia 2021

Dla takich odkryć uwielbiam testować nowe produkty. Spray to niby typowy nabłyszczacz, ale ja wiele ich na swoich włosach wypróbowałam i żaden nie dawał takiego blasku. Moje czarne włosy po zastosowaniu lśnią jak czarna perła. Przy gładkości pojawia się niemal wrażenie lustra. Do tego spray absolutnie nie obciąża włosów. Wystarczy spryskać równomiernie z odległości 20 cm. i przez minutę powstrzymać się od dotykania. Cierpliwość popłaca, bo blask i połysk, który się pojawia sprawia wrażenie posiadania super zdrowych włosów i jest niezwykle seksowny.

 
 
29 grudnia 2021

CUDO! zakochałam się od pierwszego psiknięcia:) Spray pięknie nabłyszcza włosy, nie obciąża i nie skleja. Włosy wyglądają na zdrowe, świeże. Jak od fryzjera. Jestem zachwycona

 
 
30 grudnia 2021

Pierwszy raz miałam do czynienia ze sprayem nabłyszczającym tak wysokiej jakości! Włosy wspaniale i zdrowo błyszczały i dodatkowo suche końcówki nie były bardzo widoczne. Zapach - REWELACJA! Włosy cały dzień potrafią wspaniale pachnąć. POLECAM :)

 
 
30 grudnia 2021

Zdecydowanie tak. Ten Nabłyszczający Spray SUBRINA potrafi zdziałać cuda. Nawet tak niesforne i ciężkie do utrzymania odpowiedniej pielęgnacji włosy w końcu poddadzą się działaniu Spray SUBRINA. Dzięki temu nabiorą witalności oraz będą mięciutkie, a także można będzie je wspaniale rozczesać. Taki efekt zawsze chcę uzyskać i tym razem się udało dzięki Spray Subrina. Trudno odpowiednio zadbać nam o końcówki niezwykle przesuszone, ale teraz to nie problem. Nawet końcówki lepiej prezentują się i zdrowszy wygląd mają. Ten Spray zaliczam do ulubionych i stosować go będę chętnie oraz regularnie. Najlepszy, sprawdzony Spray Nabłyszczający :) :) :)

 

Dodaj komentarz

CAPTCHA
To pytanie sprawdza czy jesteś człowiekiem i zapobiega wysyłaniu spamu.

produkty partnerów